Handige informatie over B & B Het Veurhuus en de Omgeving.

Deze ruime B&B is gezellig, comfortabel en biedt vele mogelijkheden tot ontspanning. De woning beschikt over een ruime woonkamer met van alle gemakken voorziene keuken, is sfeervol ingericht en biedt plaats aan max. 2 volwassenen. Vanwege de rust en ruimte is de locatie uitermate geschikt voor senioren maar ook voor actieve en sportieve mensen ben je hier op het juiste adres.

Fietsen, golfen ( 2 golfbanen binnen een straal van 10 km ) of gewoon wandelen langs rustige routes in en om Erica, op het platteland of in het bos.

Ook kan men aan de grote of kleine Rietplas ontspannen, zwemmen of uitwaaien. De grote Rietplas is een uitgestrekt recreatiemeer met prachtige stranden waar u kunt zwemmen, surfen en zeilen. De kleine Rietplas heeft een mooi klein en gezellig strand met een mooi restaurant waar u heerlijk kunt eten aan het water.

Het bezoeken van de vele weekmarkten of het pikken van een heerlijk terras in Emmen en daarbij genieten van een heerlijke lunch of diner in de talloze restaurants is een echte aanrader.

Onze B&B is ook zeer geschikt voor zakenmensen. De A37 is comfortabel dichtbij.